Arrels Musicals

Imago Mundi de Gira per Catalunya

ARRELS MUSICALS

O călătorie sonoră incitantă prin regiunile istorice ale României, pe care Imago Mundi vă invită să o parcurgeţi împreună.

Concertele Imago Mundi oferă experiențe culturale inedite, în care muzica instrumentală este completată prin proiecții video mixate în timp real, o instalație în mișcare ce susține scenografic universul sonor imaginat în spiritul și onoarea personalităților de marcă pe care le evocă: Dimitrie Cantemir, George Enescu și Constantin Brâncuși. Această experiență unică promite să surprindă, să emoționeze și să îmbogățească spiritual prin complexitatea muzicii tradiționale românești.

IMAGO MUNDI

Un ansamblu de muzică veche și tradiţională din București, România

Cu o bogată experiență acumulată de-a lungul celor 21 ani de existență, primit cu entuziasm la Belgrad, Berlin, Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Istanbul, Londra, New York, Riga, Tunis sau Viena, ansamblul Imago Mundi a devenit cunoscut și apreciat datorită proiectelor de prezentare a muzicii vechi și tradiționale românești într-o manieră inovatoare, adaptată publicului contemporan.

Imago Mundi sunt:
Adrian Buciu – flaute
Oana Ivașcu – oboi
Ștefan Barbu – vioară
Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu – compoziții, chitară, cobză
Andreea Ţimiraș – violoncel
Daniel Ivașcu – percuție
Cristian Stănoiu – proiecții vídeo live

către website

Gira de Catalunya

6 septembrie 2023, 20.00h
Auditorium, Centrul Cultural La Mercè
Girona
8 septembrie 2023, 20.00h
Castelul Calonge
Calonge
9 septembrie 2023, 21.30h
Teatrul El Casal
Amer
10 septembrie 2023, 18.00h
Sala de Evenimente a Primăriei
Riudellots de la Selva
promo

Video

Organizatori / Parteneri

Organizatori

Cofinanțator

Parteneri

Concertul Arrels Musicals de la Centrul Cultural de la Mercè, Girona este un eveniment conex desfășurat sub egida Festivalului Internaţional George Enescu

„Arrels Musicals - Imago Mundi de Gira per Catalunya” este un proiect organizat de Asociația Culturală ISVOR în colaborare cu Idea Gestion Cultural și cofinanțat de Institutul Cultural Român prin Programul Cantemir – program de finanțare pentru proiecte culturale destinate mediului internațional.
Institutul Cultural Român nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Fotografii